Veiling collectie Steve McQueen

Gestart door suzuki-girl, 12 juni, 2006, 19:49:04

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

B-Witch

Veiling collectie Steve McQueen



Van acteur en motorliefhebber Steve McQueen zijn sinds zijn dood meer dan vijfentwintig jaar geleden al heel wat bezittingen geveild. In november van dit jaar gaat er een groot deel van zijn resterende collectie onder de hamer in Los Angeles.

De collectie die wordt geveild bevat onder andere een aantal motoren, motorkleding en souvenirs van McQueens favoriete merk Indian Motorcycles. De veiling wordt verzorgd door Bonhams & Butterfields in het Automotive Museum in Los Angeles op 11 november.

Hoewel McQueen al een tijd geleden is gestorven bestaat er een kans dat er een nieuwe film van hem uitkomt. Voor zijn dood in 1980 schreef McQueen een script voor een film met de naam Yucatan. Dit script kwam, samen met een lading bijhorende foto's, notities en krantenknipsels, tien jaar geleden onder de aandacht van zijn zoon. Die gaf het op zijn beurt door aan producer Lans Sloane. Sloane wil Yucatan in samenwerking met Warner Brothers gaan realiseren.

Het verhaal van Yucatan gaat over een groep dieven die op zoek gaat naar een schat in Mexico. Wanneer en of deze film daadwerkelijk uitkomt is nog niet bekend.
You may own the bike, but the bike possesses you.

karz

Geef mij die mustang fastback uit 'bullit' maar, dei 68-er dodge charger ook trouwens ;)
sometimes the same is different, but mostly it's the same.