Riding with the stars

Gestart door suzuki-girl, 22 juli, 2006, 09:31:58

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

B-Witch

Riding with the stars :thumbsup:

Voor het Tv-programma Riding With the Stars zulllen een aantal BN'ers op de motor stappen en tegen elkaar racen. Het programma wordt gemaakt in het belang van jongeren met kanker en wordt mede georganiseerd door Stichting Racen Tegen Kanker en Honda Nederland.

BN'ers als Rintje Ritsma, Stanley Menzo, Chimène van Oosterhout, Liesbeth Kamerling, Ernst-Daniël Smit, Joep Sertons en John Jones nemen het tegen elkaar op in diverse raceonderdelen. Op het programma staat onder meer een race over een hindernisparcours met trial motoren. Naast trial rijden racen de sterren ook op echte racemotoren en crossmotoren.

De opnames vinden plaats op dinsdag 25 en woensdag 26 juli. Voor de opnamedagen zijn ook kankerpatiëntjes uitgenodigd om het spektakel te aanschouwen. "Sommige van die kinderen zijn helemaal gek van motorsport. Ze hebben er alles voor over om bij dit evenement aanwezig te zijn. Helaas laat hun gezondheid dit niet altijd toe. We zullen per dag moeten bekijken wie erbij aanwezig kan zijn. We hopen dat we ze op deze manier een onvergetelijke dag kunnen bezorgen" aldus Aart van Meerveld van Stichting Racen Kanker.

Meer informatie: www.racentegenkanker.nl
You may own the bike, but the bike possesses you.