YAMAHA "race with the best"

Gestart door DeWitte, 03 november, 2007, 07:42:42

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

DeWitte

Yamaha sponsort racers en circuitrijders
Yamaha Motor Nederland doet circuitrijders en racers een fantastische aanbieding: kopers van een YZF-R1 of YZF-R6 circuitmotor krijgen de mogelijkheid tot aankoop van de beste supersportmotoren onder speciale circuitvoorwaarden, waarmee we iedere circuitrijder gelijk flink sponsoren! Aardige bijkomstigheid is dat de motoren alleen voor circuitgebruik ingezet worden en dus de BPM niet betaald hoeft te worden. De extreemste supersport ooit, de gloednieuwe 2008 YZF-R6, kost zo opeens maar € 8.925,-! We hebben eventueel ook nog enkele stuks van de 2007 YZF-R6, die als circuitmotor maar € 8.330,- kost, terwijl een 2007 YZF-R1 zo voor € 10.710,- kan worden aangeschaft. Dit is allemaal nog incl. 19% BTW, maar doordat nogal wat racemotoren zakelijk als reclamemiddel worden ingezet, kan hier in veel gevallen de BTW ook nog vanaf. Daarbij komt dat Yamaha Motor als enige motormerk een complete collectie racekitonderdelen beschikbaar maakt aan iedereen die wil winnen, officiële kitparts zijn gewoon via elke Yamaha motordealer te koop.



Iedereen die op deze manier een motorfiets koopt wordt gevraagd twee Yamaha-badges op zijn racepak te dragen en ons stemvorklogo mee te nemen in andere uitingen (websites, nieuwsbrieven) want als sponsor zijn we natuurlijk erg trots op onze rijders. Verder is het contractueel één jaar lang niet toegestaan een kenteken voor de circuitmotor aan te vragen of deze te exporteren. En verder verwachten we natuurlijk de nodige racesuccessen of enthousiaste verhalen van de circuitdagen! Daarbij kunnen we de coureurs die met een Yamaha R6 of R1 rijden nog verder ondersteunen door racekitonderdelen bereikbaar te maken voor iedereen. Deze racekitparts varieren van high-tech motoronderdelen als speciale race-nokkenassen tot chassis protector set en alle andere zaken die uw voor de straat gehomologeerde motorfiets transformeren in een totale racemotor. Bij uw Yamaha-motordealer kunt u deze kitparts gewoon bestellen, op www.yamaha-racingparts.com is hier meer informatie over te vinden

Op topniveau werken we samen met toppers als Valentino Rossi, Colin Edwards, Noriyuki Haga, Troy Corser, Broc Parkes en Claudio Corti. In eigen land hebben we Bob Withag, Raymond Schouten en vele andere Nederlanders ondersteund. Ook het komende seizoen zullen deze coureurs met Yamaha weer gaan voor de winst, geholpen door nieuwe Yamaha-sterren als James Toseland en Jorge Lorenzo. Ook willen we Nederlandse racers een kans geven hogerop te komen door ze het beste materiaal op een financieel aantrekkelijke manier aan te bieden. Maar ook mensen die regelmatig het circuit bezoeken zouden eens moeten kijken of het niet aantrekkelijker is een circuitmotor aan te schaffen. Een jaar circuitrijden wordt zo wel heel aantrekkelijk en eventueel kan de motor daarna alsnog op kenteken gezet worden om de weg op te gaan. Uw Yamaha motordealer weet er alles van!

Bron: yamaha-racingparts 
Treat every problem as your dog would: If you can't eat it, fuck it or piss on it, then walk away

Joep

Mooi initiatief  :yes6rs:

Kan me voorstellen dat je hiermee jezelf een hoop rompslomp bespaart.