Suzuki race ondersteuningspakketten voor 2008

Gestart door DeWitte, 08 januari, 2008, 17:49:42

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

DeWitte

Suzuki Owns The Racetrack

De afgelopen jaren heeft Suzuki met succes ondersteuningspakketten aangeboden aan coureurs in verschillende nationale raceklassen. Ook het komende seizoen wil Suzuki Nederland coureurs de mogelijkheid bieden te ontdekken dat de Suzuki GSX-R1000, 750 en 600 geboren racewinnaars zijn. Hiervoor is een aantrekkelijk racepakket samengesteld. Dit pakket bestaat uit speciale raceprijzen voor de motoren en een zeer compleet onderdelenpakket. Raceprijzen (excl BTW, BPM en handlings kosten) zijn:
- GSX-R600 K8 € 7.150,-
- GSX-R750 K8 € 7.850,-
- GSX-R1000 K8 € 8.750,-





Het uitgebreide onderdelen pakket dient als basis voor één coureur en bevat onder meer een complete set wielen, verschillende motorblok en crash delen. Het onderdelen pakket kost € 2.150,- Naast het pakket voor motoren en onderdelen biedt Suzuki een mentale training en een praktijk gerichte fysieke training voor beginnende racers, deze training wordt verzorgd door WK Supersport coureur Barry Veneman. In nauwe samenwerking met Hoegee Suzuki Tuning zijn er speciale Yoshimura Factory Racing Parts ontwikkeld voor alle GSX-R modellen. Hoegee Suzuki Tuning is een van de drie officiële Yoshimura performance centers in Europa en dé huistuner van Suzuki in Nederland. Voor meer informatie over het Suzuki racepakket kunt u terecht bij de officiële Suzuki dealer.

De letters GSX-R staan al jaren synoniem aan het winnen van races. De GSX-R1000 heeft zich in 2007 in vele opzichten bewezen door onder meer het World Endurance kampioenschap te winnen en de titel in het prestigieuze AMA Superbike te prolongeren. Ongeëvenaard vermogen met een zeer uitgebalanceerd rijwielgedeelte! De populaire GSX-R750 en zijn broertje de competitieve GSX-R600 zijn voor 2008 compleet nieuw. Een verbeterd rijwielgedeelte voor nog sportievere rijeigenschappen, drievoudig instelbare injectie en een compacte bouw maken de GSX-R tot een echte race winnaar!

Nimag BV
Treat every problem as your dog would: If you can't eat it, fuck it or piss on it, then walk away

Herr Tod

Citaat van: Dwars® op 08 januari, 2008, 17:49:42
een mentale training

Mentale training voor de ex Kawa, Honda en Yammerha piloten want dat heb je wel nodig als je met zo'n bruut Suzuki beest om moet gaan, no remorse :mrgreen:
It's a 400 Bandit mate! Designed by a Genius. Built by Craftsmen. Ridden by a Twat! :mrgreen:


WhomBom

"i have no remorse is drop bombs like hiroshima"  :mrgreen:
img]http://img67.imageshack.us/img67/5812/quax2bb8bp.jpg[/img]

"....may the grip be with you!..."