KTM atv's vanaf februari 2008 te koop

Gestart door DeWitte, 23 januari, 2008, 18:55:39

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

DeWitte

De sportieve KTM ATV's, die in de zomer van 2007 zowel door Amerikaanse klanten als door de internationale pers met veel enthousiasme werden ontvangen, zijn nu ook beschikbaar voor de Europese markt. Als antwoord op de enorme vraag van het publiek zullen de nieuwe KTM 450 XC en 525 XC modellen vanaf medio februari 2008 via de officiële KTM dealers verkrijgbaar zijn. Met deze ATV's neemt KTM een compleet nieuwe productgroep in haar gamma op. Daarmee onderstreept KTM haar toewijding tot de internationale offroad markt en haar belofte om altijd "Ready to Race" te zijn.





De vierwielige versies van 's werelds meest succesvolle sportmotoren zijn in samenwerking met ATV-kampioen Tim Farr ontwikkeld. En dat zij daarbij een puik product hebben ontwikkeld, is in de praktijk al uit en te na bewezen. Farr wist in 2007 namelijk al drie prominente titels met deze KTM ATV's in de wacht te slepen.
De nieuwe ATV's ademen duidelijk de innovatieve geest van KTM. Ze worden aangedreven door de krachtige eencilinder KTM viertaktmotor, die bekend staat om zijn betrouwbaarheid. Deze krachtbron kan naar keuze met een cilinderinhoud van 450cc of 525cc worden geleverd. Beide motoren zijn voorzien van een additionele achteruitversnelling en een geavanceerd en zeer licht buizenframe, dat op het hoofdkwartier van KTM in het Oostenrijkse Mattighofen wordt gefabriceerd. Dit frame is een van de lichtste frames op de markt en beschikt over uitmuntende rijeigenschappen. Zoals van KTM mag worden verwacht beschikken de ATV's over zeer hoogwaardige rijwielcomponenten. Zo zijn de hydraulische bediende remmen uitgerust met Magura vierzuigerremklauwen en staalommantelde remleidingen. De Maxxis Razz banden zijn gemonteerd op aluminium wielen van Douglas, de zelfstellende, hydraulische Magura koppeling is voor competitiegebruik voorzien van snel wisselbare koppelingsdeksels. Het aluminium stuur, eveneens van Magura, is taps gevormd en de oversized tank heeft een bijzonder ergonomische vormgeving. Uniek detail is ook dat het frame is voorzien van een geïntegreerd bevestigingspunt voor een stuurdemper. Dankzij deze slimme innovatie kan de ATV in enkele minuten worden voorzien van een als KTM Power Part beschikbare Öhlins stuurdemper.
Het scherpe en bijzondere design van de ATV's draagt de herkenbare, pure KTM racelijnen met zich mee en weerspiegelt daarmee de indrukwekkende vermogensafgifte van de gemonteerde viertaktmotoren. De zeer positieve reacties in de VS maakten al duidelijk dat de nieuwe KTM ATV's de meest strijdvaardige ATV is die er ooit is ontwikkeld. Nu zijn de KTM ATV's ook in Europa "Ready to Race"!


Bron:  http://www.ktm.nl/
Treat every problem as your dog would: If you can't eat it, fuck it or piss on it, then walk away

*LUCKY 13*

 :yes6rs:

mooi.........

maar toch liever 2 wielen......
gt;>>**DRIVE LIKE A DEVIL, FEEL LIKE A GOD**<<<

DeWitte

KTM quads vroeger leverbaar

KTM België meldt dat hun eerste quads reeds begin februari bij de dealer zullen verkrijgbaar zijn. De eerste in eigen huis gebouwde quads zullen dus veel eerder dan verwacht bij de plaatselijke dealer zijn. KTM verwacht de eerste machines begin deze maand. Twee versies zullen er verkrijgbaar zijn, de 450 en de 525. De prijzen voor Belgie zijn reeds bekend, voor de 450cc zal men 9.465 euro neertellen, de 525cc zal voor 9.745 over de toonbank gaan. Let wel, dit zijn de prijzen voor Belgie, de prijslijst voor Nederland is nog onderweg.

bron KTM
Treat every problem as your dog would: If you can't eat it, fuck it or piss on it, then walk away