Kawasaki Pro MX Training : Onder leiding John van den Berk

Gestart door DeWitte, 04 maart, 2008, 07:55:32

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

DeWitte

Dit jaar organiseert Kawasaki drie uitdagende Pro MX Trainingen in Nederland en België. Met deze professionele training kan elk MX-talent met een Kawasaki-motor zijn of haar vaardigheden naar een hoger niveau tillen. Tijdens een compleet verzorgde dag komt elk facet van de MX-motorsport ruimschoots aan bod: van de voorbereiding en de techniek tot de communicatie.



Kawasaki Pro MX Training
De Pro MX Training is een motorcrosstraining die door ervaren professionals wordt verzorgd. Onder leiding van John van den Berk, tweevoudig wereldkampioen en privétrainer van Kevin Strijbos, krijgt elke deelnemer een intensieve training op de eigen motor. Daarbij wordt veel aandacht besteed aan de spring-, rem-, stuur- en starttechniek en de lichaamspositie.

Maar er valt meer te leren en te beleven tijdens deze dag. Bijvoorbeeld met verschillende workshops, waaronder de workshop 'Techniek', waarbij handige voorbereidingstips worden gegeven door de mecaniciens van de Kawasaki MX1-teams. Ook aan de ouders is gedacht. Zij kunnen een inspirerende communicatietraining volgen bij Martin van Genderen, de teammanager van het Kawasaki Racing Team. Dit en nog veel meer staat de cursist te wachten tijdens de Pro MX Training. Deelname is geheel gratis.

Inschrijven
Op woensdag 9 april en woensdag 3 september vindt de Pro MX Training plaats in het Berghem. Op woensdag 18 juni is het Belgische Lommel gastlocatie van deze spectaculaire MX-happening. Meer informatie én de mogelijkheid om in te schrijven is te vinden op www.kawasaki.nl. De inschrijvingen sluiten één week voor aanvang van de desbetreffende training. Deelname is gratis, maar het aantal plaatsen is beperkt.


Bron: Kawasaki Nederland 
Treat every problem as your dog would: If you can't eat it, fuck it or piss on it, then walk away

Herr Tod

It's a 400 Bandit mate! Designed by a Genius. Built by Craftsmen. Ridden by a Twat! :mrgreen: