Dag van de Motorsport Landgraaf zaterdag 29 Maart

Gestart door DeWitte, 08 maart, 2008, 10:15:03

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

DeWitte

Op zaterdag 29 maart a.s. wordt in Landgraaf de dag van de Motorsport georganiseerd. Heton Sport (voorheen Pro Regio Sport Landgraaf) is hierin de initiatiefnemer. Deze dag is de aftrap van de Nationale Sportweek. Elke dag wordt een sport in het daglicht gesteld. Het is de bedoeling om meer mensen op een gezonde en verantwoorde manier aan het sporten te krijgen. En daarin loopt de gemeente Landgraaf weer, zoals we dat van ze bekend zijn, voorop.

Wat betekend dat voor de motorsport? In de woonkern Nieuwenhagen, op het marktplein naast het gemeentehuis, zullen op zaterdag 29 maart a.s. diverse takken van motorsport aan het publiek getoond worden. Heton is in samenwerking met Stichting Motortrial Landgraaf programma in elkaar aan het steken dat de komende weken gestalte gaat krijgen. Al zeker is dat het www.trialdemoteam.nl deze dag tussen 12 en 17 uur enkele spetterende demonstraties gaat geven.

Daarnaast zullen naast trialmotoren ook cross-, supermotard-, hillclimb- en race motoren en enkele sportauto's gestald worden die de bezoekers kunnen bekijken. Ook zal www.racing-paradise.com aanwezig zijn en een demonstratie geven van mini race voertuigen. www.indenhof.nl zal deze dag haar visitekaartje afgeven voor de motorsportliefhebbers die in Limburg een tussenstop willen maken en gebruik wensen te maken van haar motorcamping.

Triallisten worden deze dag natuurlijk uitgenodigd om hun trialmotor op een afgezet stuk op de markt te plaatsen. Binnenkort meer over . 

Bron: www.motortriallandgraaf.nl
Treat every problem as your dog would: If you can't eat it, fuck it or piss on it, then walk away

Steefke™

Smells like rubber

Steefke™

Smells like rubber

DeWitte

Treat every problem as your dog would: If you can't eat it, fuck it or piss on it, then walk away

super duke

hey hallo,

ja de dag van de motorrijder in Landgraaf das wel leuk.
begint om 12.00 uur tot 17.00 uur
ben er op tijd als het weer meespeelt, want moet weer op tijd weg.
ga savonds naar Anouk in Arnhem met een groepje is ook wel weer leuk.

bij de dag van de motorsport zijn verschillende demonstraties.

als het droog blijft is dat wel leuk om te gaan kijken.

mischien tot dan kan ik mijn nieuwe bike ook eens eindelijk gaan inrijden.
staan pas 350 km op de teller.

grtzzz Marcel,