Opzienbarend motorgerelateerd nieuws

Gestart door DeWitte, 09 oktober, 2005, 14:42:06

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Motzippaldy

Citaat van: "Dwars":shock: 227 waar je 80 mag :shock:  :shock:  



:yes6rs:  :shutup:  :laughing49so:  :angel:
Proud on the South  

QuattroFrits

:cry: Je mag ook niks meer tegenwoordig. :cry:
Wil je rust en vrede, doe dan bij MFL je intrede.

Motzippaldy

Citaat van: "QuattroFrits":cry: Je mag ook niks meer tegenwoordig. :cry:


Dan moet je andere brommer kopen  :mrgreen:
Proud on the South  

Jor

Inderdaad moet hij zich maar een SUZUKI kopen daarmee mag het wel, hebben wij vandaag nog wel gezien maar natuurlijk niet gedaan  8)  :D
Suzuki TL1000R, ik heb een dikke beemer, maar kan de TLR liefde nog niet loslaten

QuattroFrits

Citaat van: "Jor"Inderdaad moet hij zich maar een SUZUKI kopen daarmee mag het wel, hebben wij vandaag nog wel gezien maar natuurlijk niet gedaan  8)  :D

Daar hoef ik geen zoepzoekie voor. :wink:
Wil je rust en vrede, doe dan bij MFL je intrede.

Herr Tod

Ach wat die sjink van dich kumt toch neet boave de 200 oet :nana9oi:
It's a 400 Bandit mate! Designed by a Genius. Built by Craftsmen. Ridden by a Twat! :mrgreen:


QuattroFrits

Citaat van: "Herr Tod"Ach wat die sjink van dich kumt toch neet boave de 200 oet :nana9oi:

Ruim er boven en is ook al uitgetest dus dat doen we niet meer. :wink:
Wil je rust en vrede, doe dan bij MFL je intrede.

DeWitte

bron Noordhollands dagblad

CiteerWethouder met 100 door 30 km-zone

purmerend -  
De Purmerendse wethouder Berent Daan is voorlopig zijn rijbewijs kwijt. Een agent betrapte hem toen hij op zijn motorfiets met 100 kilometer per uur over de Purmerdijk reed. Op de dijk, een veredeld fietspad dat ook geopend is voor gemotoriseerd bestemmingsverkeer, geldt een maximumsnelheid van 30 km/uur.

Daan zelf erkent zijn fout en spreekt van een 'ernstige overtreding'. ,,Ik betreur het zeer, en schaam me er enorm voor.'' Hij zegt dat hij er zich op dat moment niet goed bewust van was hoe hard hij reed. ,,Ik had haast en was gestrest'', is zijn bijkomende verklaring.

De agent die hem aanhield, nam onmiddellijk zijn rijbewijs in. De wethouder moet voor de rechter verschijnen om zich te verantwoorden voor zijn rijgedrag. Dan wordt ook bekeken wanneer hij zijn rijbewijs terug krijgt. De fractievoorzitters in de raad zijn inmiddels door Daan op de hoogte gesteld
Treat every problem as your dog would: If you can't eat it, fuck it or piss on it, then walk away

DeWitte

bron Nu.nl

CiteerLange wachttijden rijexamens
Uitgegeven: 13 april 2007 08:37
Laatst gewijzigd: 13 april 2007 09:41

RIJSWIJK - Door de aantrekkende economie is de wachttijd voor het rijexamen toegenomen tot bijna vijf maanden. Het aantal kandidaten dat wil afrijden nam met 6 procent toe, wat neerkomt op 12.000 examens extra per maand.

Dat heeft het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR) vrijdag laten weten.

Het probleem met de lange wachttijden doet zich volgens een woordvoerder vrijwel uitsluitend voor in Zuid-Holland, Brabant en Limburg. Daar worden nu ook examinatoren uit andere regio's ingezet. De wachttijd in Brabant en Limburg is volgens hem achttien weken, in Zuid-Holland zelfs twintig.

Inhaaleffect

"Het CBR heeft te maken met een inhaaleffect na de economische recessie. Vooral jongeren van 19 en 20 jaar willen nu liefst voor de zomer hun rijbewijs halen. Toen ze net 18 waren, hadden ze geen geld voor autorijlessen."

Het CBR is begonnen met de werving van twintig nieuwe examinatoren, personeel werkt tijdelijk ook op zaterdag en aan parttimemedewerkers is gevraagd extra uren te maken.

Stormloop

"We zijn niet blij met de situatie. We hadden niet verwacht dat het aantrekken van de economie al zo snel zou zorgen voor een stormloop op de rijexamens. De exacte oorzaak zal worden geanalyseerd", aldus de zegsman.
Treat every problem as your dog would: If you can't eat it, fuck it or piss on it, then walk away

DeWitte

Uit het Friesch Dagblad
CiteerBlauwe weg wordt gebruikt als een race- en slipbaan
Drachten - Sommige automobilisten kunnen de verleiding niet weerstaan flink te racen en te remmen op het blauw geverfde Moleneind in Drachten. Inmiddels zijn er aardig wat zwarte rubbersporen op het wegdek achtergelaten. ,,We hebben het gezien", zegt woordvoerder H. Frieswijk van gemeente Smallingerland. ,,Als er aanleiding is om op te treden, zal de politie dat uiteraard doen."
Overigens claimt het Oranje Comité Drachten het idee voor de blauwe weg. Het comité wilde de weg tijdens 'zestig jaar bevrijding' opvrolijken met blauwe doeken. ,,Mooi dat ons idee van twee jaar geleden overgenomen is.", aldus voorzitter J.D. de Jong.


Treat every problem as your dog would: If you can't eat it, fuck it or piss on it, then walk away

QuattroFrits

:shock: Blauwe zone met ietsjes te breed gespoten blauw streepje. :shock:
Wil je rust en vrede, doe dan bij MFL je intrede.

DeWitte

VRT nieuws :shock: Klik hier voor het VRT filmke



CiteerFatale motorrit voor het goede doel
za 14/04/07  
In Cerfontaine, in de provincie Namen, vielen bij een botsing tussen verschillende motorrijders een dode en vijf zwaargewonden.

Een honderdtal motorrijders uit de omgeving van Bergen maakten een tochtje voor de solidariteitsactie Télévie. Een van hen botste daarbij tegen een motorrijder uit de tegenovergestelde richting.

"Waarschijnlijk is een baanverkenner langs de groep gereden en is hij gebotst tegen een motorrijder die naar beneden reed", zegt Fréderic Fontaine van de brandweer.

In hun val sleurden ze nog verschillende andere motorrijders mee zich mee. Een 49-jarige man uit Bergen overleeft de val niet. Vijf anderen raken zwaar gewond: bij een van hen moest het rechterbeen worden geamputeerd.

Het parket van Dinant heeft een verkeersdeskundige aangesteld om het ongeval te onderzoeken.
Treat every problem as your dog would: If you can't eat it, fuck it or piss on it, then walk away

QuattroFrits

Het zal je maar gebeuren of je zult er maar bij betrokken zijn.
Is alweer erg genoeg.
Wil je rust en vrede, doe dan bij MFL je intrede.

DeWitte

CiteerVerkeersagressie met motor, helm en ijzeren staaf in Denderleeuw

DENDERLEEUW - Bij een verkeersagressie in Denderleeuw is een automobilist zondag met een valhelm geslagen en door een motorrijder omvergereden, nadat hij uit zijn auto gestapt was. Zelf haalde hij met een ijzeren staaf naar zijn belagers uit. Het parket van Dendermonde zoekt uit wat er precies gebeurd is. De autobestuurder hield aan de feiten een gebroken been over.

De feiten hadden plaats in de Hoogstraat in Iddergem, een deelgemeente van Denderleeuw. Op straat ontstond er een ruzie tussen de 25-jarige bestuurder van een personenwagen en twee motorrijders van 24 en 23 jaar oud. De oorzaak zou een inhaalmanoeuvre geweest zijn, zegt parketwoordvoerder Theo Byl. ,,De autobestuurder kreeg een slag met een helm. Op zijn beurt trachtte de man met een ijzeren staaf uit te halen. Bij een verdere schermutseling reed een van de motorrijders tegen de autobestuurder. Uit de eerste aanwijzingen blijkt dat de aanrijding onopzettelijk gebeurde.''
(belga)09/04/2007
Treat every problem as your dog would: If you can't eat it, fuck it or piss on it, then walk away

B-Witch

CiteerDe politie heeft dinsdagavond een 17-jarige jongen uit Roermond aangehouden op verdenking van poging tot doodslag. Hij negeerde op een scooter het stopteken van een motoragent en ging er vandoor. Op de Burgemeester Geuljanslaan schopte hij naar het voorwiel van de politiemotor. De agent wist overeind te blijven en zette de achtervolging in. Uiteindelijk werd zijn 18-jarige passagiere in een parkeergarage aan de Roersingelpassage aangehouden. De jongen ging er weer vandoor, maar meldde zich later in het politiebureau waarna hij is aangehouden en in verzekering gesteld. De 18-jarige vrouw is dinsdagavond weer in vrijheid gesteld

bron: Politie Limburg Noord
You may own the bike, but the bike possesses you.