Opzienbarend motorgerelateerd nieuws

Gestart door DeWitte, 09 oktober, 2005, 14:42:06

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 2 gasten bekijken dit topic.

WhomBom

Citaat van: "AngelInMe"
Citaat van: "suzuki-girl"
Citaat van: "WhomBom"tenzij jij de automobilist was, en nu je rbw kwijt bent dankzij die "aardige meneer"op die motor  :?

dat ie je van de weg af haalt ok, maar hij had de politie niet hoeven bellen.

En dan? stapt ie ff later weer lekker in, nee geen goed plan politie bellen, want zoiets valt onder Asocial gedrag, en daar kunnen we niet tegen toch?

Heb het trouwens al eerder eens meegemaakt, op een vroege zondag morgen, in Roosteren, op de oprit van de Autoweg, stond een auto aan de kant, met een motorrijder ernaast, ben toen gestopt, want voor hetzelfde geld ligt daar een gewonde ofzo (heb reanimatie enzo).
maar het was een duits ladderzat stel, ik heb toen de politie ook gebeld, en de motorrijder is erbij gebleven tot de wouten kwamen!
Zo moet dat  :wink:

Inderdaad zo moet dat ook. Als je het niet doet blijven ze het steeds doen en die mensen zijn gewoon een gevaar op de weg!!!


Als je t echt goed wil doen, spreek je met die man af dat jij hem naar huis rijdt, en dat hij je taxigeld geeft, waarna jij terug naar de plaats waar je je motor effe hebt neergezet taxiet, en je weg weer vervolgt.

als dat te lastig is, kun je ook het tel. nummer van bijv. zn vrouw oid vragen, en die bellen dat ze haar man moet komen ophalen, en dan wacht je gewoon tot die er is...
img]http://img67.imageshack.us/img67/5812/quax2bb8bp.jpg[/img]

"....may the grip be with you!..."

DeWitte

Moord voor motor
In het pittoreske Loveland (Colorado, USA) heeft ene Daniel Park geprobeerd iemand vermoord te krijgen in ruil voor zijn Paughco motorfiets uit 1995. Park zat al vast wegens verkrachting en probeerde onder die zaak uit te komen door dan de aangeefster maar uit de weg te laten ruimen, in ruil voor zijn motor dus. Terloops werd moeder Park ook nog even vervolgd wegens uitlokking tot moord. lekker stel.

bron Oliepeil.nl
Treat every problem as your dog would: If you can't eat it, fuck it or piss on it, then walk away

Busaberke

Motorrijder haalt dronken automobilist van de weg
Uitgegeven: 1 december 2005

KLAASWAAL - Een 37-jarige motorrijder uit Strijen heeft woensdag eind van de middag in Klaaswaal een dronken automobilist aan de kant gezet. De Strijenaar reed achter de 53-jarige beschonken chauffeur en zag dat de man enorm slingerde.

Tegenliggers moesten uitwijken of stoppen in de berm om niet aangereden te worden, aldus de politie donderdag. De motorrijder kon de levensgevaarlijke situaties niet langer aanzien en passeerde de slingerende bestuurder. De man parkeerde zijn motor midden op de weg met de knipperlichten aan. De automobilist moest remmen en kwam op de verkeerde weghelft tot stilstand. De motorrijder liet de dronken bestuurder uitstappen.

Een andere automobilist die ook was gestopt, zette de auto van de man netjes aan de kant.

Een blaastest wees uit dat de automobilist, afkomstig uit Mijnsheerenland, veel te veel had gedronken. Hij is zijn rijbewijs nu kwijt.
Suzuki Hayabusa 1999
Triumph Tiger 2009

Karin

Dit bericht had Hub al geplaats op 1 december  :wink:

Joepie1958

kijk een op //www.corbin.com, klik dan op de Nederlandse vlag en je kunt alles lezen in het allernieuwste Nederlands (daar kunnen wij Limburgers nog wat van leren :rofl:  :rofl:  :rofl:)
Motorrijden? Je moet maar gek zijn
Lid van de B.T.A.

B-Witch

:shock:  :shock:  :shock:

die dat heeft vertaalt, moet zijn cursus Nederlands voor beginners toch ff gaan overdoen.
You may own the bike, but the bike possesses you.

Motzippaldy

Citaat van: "suzuki-girl":shock:  :shock:  :shock:

die dat heeft vertaalt, moet zijn cursus Nederlands voor beginners toch ff gaan overdoen.




Vertaal machine  :roll:
Proud on the South  

B-Witch

Citaat van: "Motzippaldy"
Citaat van: "suzuki-girl":shock:  :shock:  :shock:

die dat heeft vertaalt, moet zijn cursus Nederlands voor beginners toch ff gaan overdoen.




Vertaal machine  :roll:

haha, dan is die wel dul zeg :wink:
You may own the bike, but the bike possesses you.

Busaberke

Citaat van: "suzuki-girl"
haha, dan is die wel dul zeg :wink:

zeg dat wel:

Citeer
- Corbin is de hoogste fabrikant van de motorfietszetel in de wereld
- meer unieke ontwerpen en innovaties dan ooit opgeschept
- de motorfietsen van de Straat, Dubbele Sporten
- gebruik de knopen bij de bovenkant van de pagina
- Veel koel te zien materiaal

en de mooiste:
- Dank voor het dalen


:rofl:
Suzuki Hayabusa 1999
Triumph Tiger 2009

Busaberke

Man killed while trying to load a motorcycle onto a truck

Citeer
AUBURN, Mass. An Auburn man was killed when a motorcycle he was loading onto the back of his pickup truck fell on top of him.

Police said 54-year-old Stephen Gleason was alone when the Harley-Davidson motorcycle fell off a plank he was using to push the bike up and onto the truck bed. Police said the motorcycle weighed about 700 pounds.

He was pronounced dead at U-Mass Memorial Medical Center in Worcester.

Acting Auburn Police Chief Eileen Harrigan said Gleason also had a home in Port Saint Lucie, Florida, and it is believed that is where he was going Saturday when the fatal accident occurred.

Copyright 2005 Associated Press.

Nou , ben ik toch alwéér blij dat de mijne voornamelijk uit aluminium,  magnesium en jawel.......... (Tupperware) plastic opgebouwd is!  :yes6rs:
Suzuki Hayabusa 1999
Triumph Tiger 2009

DeWitte

jaja, wat is zwaarder??: een kilogram veren of een kilo ijzer :roll:
Treat every problem as your dog would: If you can't eat it, fuck it or piss on it, then walk away

QuattroFrits

Citaat van: "Dwars"jaja, wat is zwaarder??: een kilogram veren of een kilo ijzer :roll:

Een kilogram lood. :rofl:  :rofl:
Wil je rust en vrede, doe dan bij MFL je intrede.

DeWitte

Bezopen Taxichauffeur rijdt motoragent aan :twisted:
KLIK
Treat every problem as your dog would: If you can't eat it, fuck it or piss on it, then walk away

DeWitte

'Rechercheur tipte Hells Angels over invallen'

Uitgegeven: 17 januari 2006 08:34
Laatst gewijzigd: 17 januari 2006 10:47

AMSTERDAM - De Hells Angels zijn voorafgaand aan de invallen half oktober vorig jaar getipt door een rechercheur van de Amsterdamse politie. Dat schrijft Algemeen Dagblad dinsdag. De informatie zou zijn doorgespeeld via advocaat Nico Meijering die een aantal Angels als cliënt heeft. De rechercheur is inmiddels buiten functie gesteld.

Advocaat Meijering ontkent dat hij op de hoogte was van de invallen in clubhuizen van de motorclub en in woningen van de leden. "Net als zoveel mensen had ik wel het idee dat een inval op handen was, maar er is geen contact met mij over opgenomen." Volgens AD hadden de Angels dankzij de tip tijd om zich voor te bereiden op de invallen.


Clubhuizen

Bij invallen in zes clubhuizen en 64 woningen werden 45 leden van de motorclub aangehouden. De aangehouden Hells Angels worden verdacht van handel in wapens en drugs. Ook zouden ze zich schuldig hebben gemaakt aan geweld, bedreiging en afpersing. Bij de huiszoekingen is onder meer beslag gelegd op een granaatwerper, een vlammenwerper, een rookgranaat en ruim twintig handvuurwapens.

Alle aangehouden Angels zijn de afgelopen maanden door de rechtbank vrijgelaten. Zij zijn nog wel verdachte in het onderzoek naar de motorclub.

Advocaat

De Amsterdamse strafpleiter N. Meijering is woedend over de beschuldiging dat hij de Hells Angels heeft getipt. "Er heeft mij nimmer een dergelijk bericht van een oud-politieman bereikt, laat staan dat ik iets dergelijks heb gecommuniceerd met derden", zei de raadsman dinsdag. Meijering is als advocaat bij de strafzaak tegen de Hells Angels betrokken.

Hinderlijk

"Buitengewoon hinderlijk" noemt Meijering het bericht. Hij heeft het Openbaar Ministerie in een brief dringend verzocht het verhaal tegen te spreken. "Hierover is het laatste woord nog niet gezegd", aldus de advocaat. "Voor mij is dit schadelijk. Ik werp iedere suggestie in die richting verre van mij."

bron nu.nl
Treat every problem as your dog would: If you can't eat it, fuck it or piss on it, then walk away

B-Witch

Wraak op bomen :shock:

Na een dodelijk ongeval, waarbij een motorrijder zich te pletter reed tegen een plataan, hebben onbekenden wraak genomen op alle ruim tweehonderd andere bomen langs dezelfde weg. Zij zaagden zo diep in de stammen dat de bomen geveld zullen moeten worden.

In briefjes op de stammen van de bomen lieten zij weten dat de bomen 'ter dood waren veroordeeld', omdat zij geen mensenleven waard zijn, melden Italiaanse media donderdag.

Het ongeluk waarbij de 31-jarige motorrijder om het leven kwam, gebeurde op de weg die van Rome naar Trevignano aan het Braccianomeer leidt. Al jarenlang pleiten actiegroepen voor verbreding van de gevaarlijke weg. Bij ongelukken zijn er de afgelopen jaren al zeven doden gevallen. 'En nu is de maat vol', zei een plaatselijke politica tegen de krant La Repubblica.
You may own the bike, but the bike possesses you.