Opzienbarend motorgerelateerd nieuws

Gestart door DeWitte, 09 oktober, 2005, 14:42:06

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 4 gasten bekijken dit topic.

WhomBom

net goed, jammer van de boompjes, maar die zijn inderdaad geen mensenleven waard.


Nu hopen dat ze hier het goede voorbeeld volgen en op t circuitje grindbakken aan gaan leggen  :twisted:
img]http://img67.imageshack.us/img67/5812/quax2bb8bp.jpg[/img]

"....may the grip be with you!..."

B-Witch

Bejaarde met 180 km per uur over de snelweg
19 februari 2006, 13:22

LELYSTAD (ANP) - Een automobiliste van 79 jaar gedroeg zich zaterdag als een wegpiraat. Zo scheurde de vrouw met ruim 180 kilometer per uur over de A6, haalde ze rechts in en negeerde ze meerdere stoptekens van de politie.

De politie Flevoland had de handen vol aan de capriolen van de vrouw, zo meldt het korps zondag. De vrouw uit Drachten werd in de buurt van Bant in de Noordoostpolder opgemerkt door een agent. Pas na een achtervolging van tientallen kilometers kon ze nabij Lelystad door twee motorrijders aan de kant van de weg worden gezet.

Ze moest haar rijbewijs ter plekke inleveren. De politie weet niet waarom de bejaarde vrouw haast had.


:shock:  :shock:  wie had het er hier over dat bejaarden te langzaam rijden??
You may own the bike, but the bike possesses you.

Karin

:roll:  Dit is toch bijna niet te geloven.....dat zo'n oud mensje dat nog durft? Zou er bijna een diepe buiging voor maken, maar dat mag natuurlijk niet  :wink:

DeWitte

CiteerKamer wil af van 80-kilometerzones

Uitgegeven: 3 april 2006 12:48
Laatst gewijzigd: 3 april 2006 14:57

DEN HAAG - Een meerderheid in de Tweede Kamer wil zo snel mogelijk af van de 80-kilometerzones op de rijkswegen rond de grote steden. CDA, VVD en LPF gaan dat bepleiten bij verkeersminister Peijs (CDA). Die wil echter eerst de uitkomst van onderzoek afwachten.

De Kamerleden Van Hijum (CDA), Hofstra (VVD) en Hermans (LPF) reageren op cijfers van de VerkeersInformatieDienst (VID). Daaruit blijkt dat de filedruk, de lengte van de files maal de duur, in de eerste drie maanden van 2006 met 19,2 procent is toegenomen.

Filedruk

Dit is volgens de dienst in belangrijke mate te wijten aan de 80-kilometerzones, die op 1 november werden ingesteld op snelwegen rond de grote steden. Op die trajecten steeg de filedruk gemiddeld met 28,8 procent.

Effect

Minister Peijs laat momenteel het effect van de snelheidsbeperking op de bij elkaar 25 kilometer ringweg onderzoeken. In juni zijn de resultaten bekend. "De VID heeft alleen de verkeersgegevens. In kaart moet nog gebracht worden hoe het staat met de luchtkwaliteit, waar het allemaal om is begonnen", aldus een woordvoerster. Een analyse naar het waarom van de files is verder nodig. "Er kunnen ook andere factoren in het spel zijn."

Voorbarig

Milieudefensie vindt de oproep van de Kamer veel te voorbarig, bij gebrek aan meetgegevens over de luchtkwaliteit. De organisatie vindt overigens al langer dat Peijs niet ver genoeg gaat. Er zou over de gehele lengte op de ringweg rond Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht niet harder dan 80 kilometer mogen worden gereden.

"Het gaat nu om relatief kleine stukjes, waardoor automobilisten geregeld op de rem staan", aldus een woordvoerder
.

Bron Nu.nl
Treat every problem as your dog would: If you can't eat it, fuck it or piss on it, then walk away

DeWitte

CiteerBMW laat 7-serie op waterstof lopen

Uitgegeven: 21 maart 2006 11:59
Laatst gewijzigd: 21 maart 2006 13:14

AMSTERDAM - BMW experimenteert al jaren met waterstof. Nu belooft het merk dat binnen twee jaar een 7-serie op de markt komt, die waterstof als brandstof gebruikt.

Een woordvoerder van BMW heeft aangekondigd dat een 7-serie op waterstof binnen twee jaar aan het publiek wordt voorgesteld. Vorig jaar meldde BMW dat waterstofauto's niet voor 2010 zouden komen
.

Bron Nu.nl

Hoelang nu nog voordat er  een prototype motorfiets op waterstof rijdt??
Treat every problem as your dog would: If you can't eat it, fuck it or piss on it, then walk away

WhomBom

hebben ze dat niet al?

wel jammer, is t uitlaatgeluid, dat toch n beetje bij t motoren hoort, weg  :cry:
img]http://img67.imageshack.us/img67/5812/quax2bb8bp.jpg[/img]

"....may the grip be with you!..."

B-Witch

OM eist tien jaar voor 'aanslag' op motoragent
03 april 2006, 19:54  

ROTTERDAM (ANP) - Het Openbaar Ministerie (OM) heeft maandag voor de rechtbank in Rotterdam tien jaar geëist tegen de 20-jarige D.M. voor poging tot moord op een motoragent. Advocaat G. Szegedi vond zijn cliënt slechts schuldig aan ,,hoogst roekeloos rijden'' en vroeg om vrijspraak.

De Rotterdammer reed op 15 oktober vorig jaar op de A15 tot twee keer toe in op de agent. De politieman raakte hierbij levensgevaarlijk gewond en is wekenlang in coma gehouden op de afdeling intensieve zorg. Zijn linkeronderbeen moest worden geamputeerd, hij liep meerdere brotbreuken op en heeft mogelijk blijvend hersenletsel.

De agent reed die bewuste avond naast M. en gebaarde dat hij van de weg af moest. M., die geen rijbewijs heeft, raakte naar eigen zeggen in paniek omdat hij in een gestolen auto reed en wilde vluchten. Hij dacht dat hij wel tussen de auto voor hem en de motor naast hem weg kon glippen. Na het ongeval reed M. door en de auto werd later uitgebrand op een industrieterrein gevonden.

'Regelrechte aanslag'

De officier van justitie noemde het incident geen ongeluk maar een regelrechte aanslag. Getuigen op de A15 hebben gezien dat M. twee keer een abrupte stuurbeweging maakte naar links, richting agent, en weer terug.

Tegenover vrienden en bekenden zou M. hebben laten doorschemeren dat er opzet in het spel was. In een van zijn eerste verklaringen, waarin hij zei slechts bijrijder te zijn, gaf hij ook aan dat een vriend de agent opzettelijk van de weg af had gereden. Later bekende hij toch zelf te hebben gereden en veranderde hij voor de zoveelste keer van verhaal.

Strafblad

M. heeft een strafblad met onder meer straatroof, bedreigingen en mishandelingen. Uit het psychologisch rapport blijkt dat M. volledig toerekeningsvatbaar is. M. stond maandag ook terecht voor heling van diverse auto's, inbraak en bedreiging. Die feiten heeft de officier meegenomen in de eis.

Namens het 39-jarige slachtoffer, die aanwezig was in de rechtszaal, is een eis tot schadevergoeding meegenomen in het proces. Het gaat in eerste instantie om een voorschot van 75.000 euro, maar de advocate van de agent verwacht nog meer kosten zoals aanpassing van zijn woning en auto.

De rechters doen uitspraak op 14 april.



Terecht :!:
You may own the bike, but the bike possesses you.

Herr Tod

Stuur em als voorrijder naar Uruzgan, minder verdient ie niet :evil:
It's a 400 Bandit mate! Designed by a Genius. Built by Craftsmen. Ridden by a Twat! :mrgreen:


DeWitte

Een automobilist heeft zich woensdagmorgen op de Dr. Deelenlaan in Tilburg - op het parkeerterrein van de Postelse Hoeve - omstreeks 04.00 uur onttrokken aan een politiecontrole en heeft daarbij met zijn auto een dienstmotor overreden. De auto, een donkerkleurige Mercedes, reed weg over de Hasseltrotonde in de richting van de Ringbaan Noord en is niet meer achterhaald.

De motoragent gaf de bestuurder van de Mercedes een stopteken waarna de auto stopte. De agent zette zijn motor op de zijstandaard en liep langs het voertuig om de bestuurder aan te spreken. Hij zag hierop dat de inzittenden in een heftige discussie gewikkeld waren. Plotseling gaf de bestuurder gas, reed weg en raakte daarbij de motor. De motor is zwaar beschadigd: dverse onderdelen zijn afgebroken en de voorvork is verbogen.

Het signalement van de bestuurder luidt: een blanke circa 35-jarige man, hij droeg een lichtkleurige baseballpet. De bijrijder was een magere blanke vrouw van circa 25 jaar met lang blond haar. Zij droeg een witte baseballpet en een roze jasje.
Treat every problem as your dog would: If you can't eat it, fuck it or piss on it, then walk away

DeWitte

niet voor zwakke maagjes en kinderoogjes geschikt :shock:  :shock:

KLIK

Volgens de cijfers is de kans op een fataal ongeluk inmiddels 32 x groter dan in een auto en hij meent met UITERST CONFRONTERENDE foto's en filmpjes de gevaren te moeten tonen. De site is WERKELIJK ERG SCHOKKEND met ERG GEDETAILLEERDE EN GRUWELIJKE FOTO'S.  :?
Treat every problem as your dog would: If you can't eat it, fuck it or piss on it, then walk away

DeWitte

29/05 Motorrijder zwaargewond achtergelaten na aanrijding in Herentals
Een motorrijder is zondagavond zwaargewond geraakt bij een aanrijding door een personenwagen op de Herenthoutseweg in Herentals (B), zo meldt de lokale politie van de zone Neteland maandag. De aanrijder stopte niet en liet het 23-jarige slachtoffer uit Antwerpen aan zijn lot over.
Omstreeks 22.45 uur reed een Volvo achteraan in op de motorrijder. Volgens getuigen was het een witte of beige Volvo. De aanrijding gebeurde ter hoogte van het kruispunt met de Toekomstlaan in de richting van Herentals, toen de motorrijder vertraagde om naar links af te slaan. De aanrijder is spoorloos


:guns:
Treat every problem as your dog would: If you can't eat it, fuck it or piss on it, then walk away

DeWitte

CiteerPrins Laurent, de jongste zoon van koning Albert II en koningin Paola, treedt in de voetsporen van zijn vader. Zaterdagnamiddag is hij gevallen met zijn motorfiets in Sint-Pieters-Woluwe, toen hij op weg was van het Koninklijk Paleis naar zijn woning in Sint-Lambrechts-Woluwe.

"Hij is niet gewond", vertelt Michel Malherbe, woordvoerder van het Koninklijk Paleis. "Voor zover bekend was ook niemand anders bij de valpartijl betrokken, al kan het natuurlijk het gevolg zijn van een manoeuvre van een andervoertuig."

vooral die laatste zin is lollig  :lol:

prins Laurent van Belgie dus (rechts op de foto :mrgreen:)

Treat every problem as your dog would: If you can't eat it, fuck it or piss on it, then walk away

B-Witch

En dat was niet de eerste keer hoor, was al eens gevallen en had een schouder gebroken....

wat zou ie voor motor rijden :roll:
You may own the bike, but the bike possesses you.

B-Witch

Motorrijder rijdt in op agent
AMSTERDAM - Een Amsterdamse politieagent is dinsdag lichtgewond geraakt toen hij een roekeloos rijdende motorrijder bij de Piet Heintunnel probeerde aan te houden.

Agenten zagen de motorrijder en passagier met zeer hoge snelheid zonder helm door de tunnel rijden. Toen de dienders de overtreders aan de kant wilden zetten, probeerde de motorrijder weg te komen door het fietspad op te rijden. Door zijn gevaarlijke rijgedrag wist de motorijder de politie voor te blijven tot aan de Entrepotbrug. Hier ging de motor onderuit en rende de passagier weg.

Terwijl een agent inmiddels voor de motor stond gaf de bestuurder toch gas. Hij werd hierbij opzettelijk aangereden en raakte aan beide benen gewond. De veroorzaker kon uiteindelijk in boeien worden geslagen. Hij is ingesloten.

bron: Telegraaf
You may own the bike, but the bike possesses you.

Mounty

Citaat van: "suzuki-girl"Motorrijder rijdt in op agent
AMSTERDAM - Een Amsterdamse politieagent is dinsdag lichtgewond geraakt toen hij een roekeloos rijdende motorrijder bij de Piet Heintunnel probeerde aan te houden.

Agenten zagen de motorrijder en passagier met zeer hoge snelheid zonder helm door de tunnel rijden. Toen de dienders de overtreders aan de kant wilden zetten, probeerde de motorrijder weg te komen door het fietspad op te rijden. Door zijn gevaarlijke rijgedrag wist de motorijder de politie voor te blijven tot aan de Entrepotbrug. Hier ging de motor onderuit en rende de passagier weg.

Terwijl een agent inmiddels voor de motor stond gaf de bestuurder toch gas. Hij werd hierbij opzettelijk aangereden en raakte aan beide benen gewond. De veroorzaker kon uiteindelijk in boeien worden geslagen. Hij is ingesloten.

bron: Telegraaf

is dit niet al eens eerder gebeurt dit jaar ? heb ik eens ergens op een forum gelezen..
Yamaha FZ750 1989  / Yamaha Thunderace 2000 / Honda X-eleven 2001 / Yamaha FJR1300 2001/Honda Fireblade 2002/CBR1000F 1998/Ducati SF1098 2009