Motorbabes event 28 sept 08

Gestart door DeWitte, 19 september, 2008, 12:33:22

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

DeWitte

Uniek motorspektakel voor vrouwen  :mrgreen: Het terrein van de Politieacademie in Lelystad is zondag 28 september het toneel voor het Motorbabes Event 2008. Dit unieke motorvrouwen-spektakel wordt georganiseerd door motorrijdsters Leny van Beest, Laura de Faber en Myran Vonk. Zij constateerden dat veel motorvrouwen hun ervaringen willen delen met andere vrouwen. Mede-organisatoren zijn Harley-Davidson Benelux, Honda en de KNMV. Harley-Davidson Benelux stelt o.a. motorfietsen beschikbaar waarmee bezoeksters tijdens het evenement kunnen rijden.

De Harley-Davidson motoren zijn erg geschikt voor dames omdat ze een laag zwaartepunt hebben en dus goed te hanteren zijn. Qua comfort en uiterlijk zijn de motoren ook erg gemakkelijk naar smaak aan te passen, er zijn vele customizing mogelijkheden waar de Authorized dealers volledig van op de
hoogte zijn. Zo kun je bijvoorbeeld de motor verlagen, voetpedalen vervangen, koffers monteren voor als je op vakantie gaat. Op deze manier kun je je eigen droommotor samenstellen. De KNMV zal eveneens dit evenement ondersteunen door vakkundige instructeurs in te zetten tijdens de "Advanced Motorbabes Experience", waarbij de dames hun motorbeheersing kunnen testen en verbeteren. Dat is een van de redenen waarom Harley-Davidson Benelux enthousiast is over het evenement. Harley-Davidson en Honda streven immers al jaren naar verbetering van de veiligheid van het motorrijden, onder meer door de ontwikkeling van geavanceerde techniek als ABS en gecombineerde remsystemen op motorfietsen. De agenda van het Motorbabes Event is veelbelovend. Op de "Lady bike fashion catwalk" worden de nieuwste motorkledinglijnen van Harley-Davidson en GAS Honda geshowd en beleeft de Motorbabes-kledinglijn zijn première. Verder kunnen dames zonder motorrijbewijs hun eerste motormeters maken met de "First bike experience". Tijdens de activiteit "Try the bike", kunnen de dames met het A-rijbewijs de motoren van Honda, Harley-Davidson en Buell zelf aan de tand voelen. Het Motorbabes Event vindt plaats op het terrein van de Politieacademie aan de Eendenweg 12 te Lelystad en duurt van 9.30 tot 17.30 uur. Uiteraard is de deelname aan de activiteiten voorbehouden aan vrouwen, maar vrienden, echtgenoten en kinderen zijn natuurlijk ook welkom op dit evenement, waarvan de toegang gratis is. De organisatie hoopt dat er minstens driehonderd motorrijdende vrouwen het evenement bezoeken om tijdens de "Set a Motorbabes record" een serieuze recordpoging te doen voor de grootste "women on a bike parade" ooit. Het evenement wordt afgesloten met de overhandiging van een cheque aan Pink Ribbon, de organisatie die zich richt op de bewustwording en voorkoming van borstkanker.
Meer informatie over het Motorbabes Event is te vinden op www.motor-babes.nl

Bron: Harley davidson
Treat every problem as your dog would: If you can't eat it, fuck it or piss on it, then walk away

Herr Tod

Ow jee.... honderden van die Harley potten bij elkaar. Jij had daar toch nog een mooie foto van? :lol:
It's a 400 Bandit mate! Designed by a Genius. Built by Craftsmen. Ridden by a Twat! :mrgreen: