Internationale Ducati clubraces 1, 2 en 3 mei 2009

Gestart door DeWitte, 19 april, 2009, 07:17:04

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

DeWitte

Deze 30ste editie gaat plaatsvinden in het eerste weekend van mei. Dan zal Europa's grootste amateur motorsportevenement, met deelnemers uit de gehele wereld het laten donderen op het TT-circuit.

SPEKTAKEL!
Wat is er zoal te beleven tijdens deze 30ste Ducati Clubrace? Aantrekkelijke races in 14 klassen, tribunes en paddock open voor iedereen, speciale motoren, open pitboxen, stands met allerlei spullen voor zowel klassieke als moderne motoren en zelfs met je eigen motor door de tunnel en parkeren of het hele weekend kamperen op de paddock.

Zoveel enthousiastelingen voor alle Europese en Amerikaanse motormerken heb je nog nooit bij elkaar gezien, dat verzekeren we je. Ook zul je er vele nationaliteiten ontmoeten. Uit zo ongeveer alle landen van Europa komen de circa 500 motorcoureurs, zelfs ook uit Australië, Amerika en Japan. Kom kijken en genieten van hèt grootste Europese amateur motorsportevenement.


PROGRAMMA
De vrijdag is voor de clubrace deelnemers om het circuit te verkennen met een straatlegale motorfiets, waarvoor ingeschreven moet worden om gedurende een aantal sessies het TT Circuit nog beter te leren kennen. Zaterdag is de trainingsdag om te kwalificeren voor de races op zondag. Ook dit jaar wordt er geracet in de 14 spectaculaire klassen.

Voor wat betreft de Ducati klassen is dat opnieuw één klasse Desmoquattro, voor de snelste vierklepper rijders, één klasse DueValvole voor de snelste tweeklepper piloten, en drie klassen Ducati Open voor alle andere rijders met twee- of vierkleppers.
De supersnelle Sound of Thunder is ook weer van de partij met rondetijden op ONK niveau, de Supermono en dit jaar voor het eerst de Duitse serie ProBears.
Voor alle Europese en Amerikaanse niet-Ducati fietsen, zijnde de Laverda's Aprilia's, Triumphs, Buells, Harleys en zo meer, gaan we naar de ThunderBikes. En voor onze klassiekers hebben we de Euro Classics en Euro Singles op het programma staan.
De exacte reglementen komen binnenkort weer op de site.

De paddock zal wederom het bezoeken waard zijn, met een prachtige clubstand, voor alle leeftijden wat wils. Clubleden hebben op vertoon van hun lidmaatschapkaart 2009 gratis toegang, evenals kinderen tot 12 jaar. Wil je het gehele weekend erbij zijn, kun je voor de overnachtingen gedurende het gehele weekend een kampeer arrangement bijkopen.
Voor meer informatie kijk op: www.ducaticlub.nl

Clubrace Commissie
Ducati Club Nederland

Over DCN: Ducaticlub Nederland is de grootste Ducaticlub ter wereld (4200 leden). DCN hanteert als motto: "Leuke dingen organiseren voor alle Ducati-liefhebbers." Omdat er binnen de Ducati-gemeenschap vele manieren zijn om het Ducati-gevoel te beleven, bloeit er binnen de club een brede waaier van activiteiten waaronder: Ducati Clubrace, klassiekerbijeenkomsten, binnen- en buitenlandse toertochten, rijvaardigheidsopleidingen, het clubmagazine Strada en het beheer van DCN's eigen Ducati Desmosedici RR!
Treat every problem as your dog would: If you can't eat it, fuck it or piss on it, then walk away

Hakinnen

supermono!  :worship-cool:


ich bin er weer bie..
es de zon sjient teminste
es het reagent neet..goan ich fijn noa italie of zoe mit elcheap-ass ryan air
hub vakansie   :D

Joep

Es ich nieks te doon höb wil ich mesjiens ouch gaon. Hakki geis doe al daag of 's morges haer 's aoves trök?

Hakinnen

Citaat van: Joep op 19 april, 2009, 16:46:34
Es ich nieks te doon höb wil ich mesjiens ouch gaon. Hakki geis doe al daag of 's morges haer 's aoves trök?

al daag joep
is mich te wiet veur ff op en aaf
goan sjuus es het echt good waer is..zodet ich savonds aug fijn boetuh kin zittuh