Vandaag in het nieuws

Gestart door Joepie1958, 18 september, 2009, 16:22:22

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Joepie1958

Ik keek net op L1 en zag de motorrijders weer goed bezig in het nieuws

L1nws
Motorrijder gewond bij proefrit

Een 55-jarige motorrijder uit Meijel zal het proefritje op een nieuwe motor nog lang heugen. Hij raakte in een bocht op de Windmolenven in Haelen de controle over de motor kwijt. Hij werd van het voertuig geslingerd en raakte gewond aan zijn rechter bovenbeen.

De nieuwe motor raakte zwaar beschadigd.

volgende bericht

Motorrijder te hard door bebouwde kom Stramproy

Een 39-jarige motorrijder uit Stramproy heeft donderdagavond zijn rijbewijs moeten inleveren. De man viel op omdat hij door rood licht reed. Tijdens een achtervolging door de video-surveillance van de politie Limburg-Noord werden snelheden tot 148 kilometer per uur bereikt. In de bebouwde kom van Stramproy reed hij 100 waar 30 is toegestaan.

Ook beging de motorrijder verschillende verkeersovertredingen toen hij in de gaten kreeg, dat de politie achter hem aan zat. Uiteindelijk staakte hij zijn vluchtpoging. Zijn rijbewijs werd meteen ingenomen.


volgende bericht

Motorrijder gewond in Altweerterheide

In Altweerterheide is vrijdagochtend een motorrijder onderuit gegaan en in een sloot terecht gekomen. Dat gebeurde op de kruising van de Bocholterweg met de Heltenbosdijk. De 27-jarige motorrijder werd met buikklachten naar het ziekenhuis gebracht.

Voor de hulpverlening werd ook een traumahelikopter oproepen, maar die hoefde niet ingezet te worden.

Bron allen: L1
Motorrijden? Je moet maar gek zijn
Lid van de B.T.A.

Steefke™

Niks nieuws. Ik werk in de buurt van meijel. In midden-limburg is het heel normaal dat de maximum snelheid overschreden wordt. Er wordt daar gemiddeld 10 tot 20 km harder gereden dan er toegestaan is.
Smells like rubber

Timeeh

Die motorrijders toch....  :lol:

Joepie1958

wo 23 sep 2009, 14:57
Engelsen verongelukt in Noord-Italië
MEZZOLOMBARDO -  Drie Britse motorrijders, die deel uitmaakten van een motorclub die in Noord-Italië aan het toeren was, zijn verongelukt. Een vierde ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis.


De drie, twee mannen en een vrouw van in de zestig, reden een tunnel uit en dachten vermoedelijk dat zij op een weg met eenrichtingsverkeer reden. Daardoor raakten zij op de verkeerde weghelft en botsten frontaal tegen een tegemoetkomende vrachtwagen. Door de politie wordt onderzocht of er alcohol in het spel is.

Bizarre omstandigheid: de vier motorrijders, van wie vaststaat dat er één echtpaar bij was, waren onderweg van een ziekenhuis, waar zij een ander lid van de motorclub, die ook een ongeluk had gehad, bezocht hadden. Zij waren op de terugweg naar het hotel, waar de overige leden van de motorclub verbleven.

Bron: De Telegraaf
Motorrijden? Je moet maar gek zijn
Lid van de B.T.A.

SuzukiLimburg

CiteerAmbulance-motorrijder zelf gewond
Een 32-jarige motorrijder van de ambulancedienst is woensdagmiddag gewond geraakt bij een ongeluk in Geleen.

Hij reed vanuit Sittard op zijn motor op de Rijksweg Noord, toen vlak voor hem een auto achteruit de weg op reed. De motorrijder kon hem niet meer ontwijken, met een botsing tot gevolg. Het slachtoffer heeft waarschijnlijk allebei de polsen gebroken, en is door collega's naar het ziekenhuis gebracht.

Wel collegiaal dat hij door zijn collega's naar het ziekenhuis is gebracht
Is that a thunderstorm? No, it's SuzukiLimburg!