KTM modellen voor komende 3 jaren gelekt

Gestart door DeWitte, 14 augustus, 2011, 07:41:47

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

DeWitte

Er is een foto gelekt tijdens een noord-Amerikaanse dealer bijeenkomst, in deze foto wordt de nieuwe modellenreeks voor de komende 3 jaren getoont.

Zo zal er in 2013 de nieuwe Super Duke R 1290 komen, dit betekent dat er een nieuw motorblok komt of dat het huidige V-twin blok opgeboord gaat worden. Dit zelfde blok zal ook in 2014 in het Adventure model komen, welke zal gaan concurreren met de BMW GS. Ook ziet het er naar uit dat KTM bezig is met de productie van 2 electrische 'Freeride' motoren, namelijk de EXC en SX.

Waar KTM de komende jaren veel van verwacht, is een 350cc motorblok. Zo wil KTM dit blok in 2013 gebruiken voor een nieuwe Duke, gaan ze het ook in het eerder genoemde Freeride frame gebruiken en zal het in 2014 in een enduro motor terug te vinden zijn. Als we verder kijken naar de plannen van 2014 zien we dat KTM bezig is met een 350cc Moto3 project. Echter zal er in het komende Moto3 kampioenschap gereden worden met 250cc.

Wanneer er meer informatie komt is nog onbekend, naar verwachting zal er tijdens het EICMA in Milaan meer duidelijkheid komen.



Bron: Hell for leather




Treat every problem as your dog would: If you can't eat it, fuck it or piss on it, then walk away