Tijd- en kostenbesparende uitvinding

Gestart door Busaberke, 21 april, 2006, 09:50:01

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Busaberke

Vrachtwagenchauffeur en uitvinder Wim Lunenburg heeft een product ontwikkeld dat het ophalen en wegbrengen van vrachtwagens sneller en gemakkelijker maakt: de Motorfiets-transport-combinatie.



Als een vrachtwagen gehaald of gebracht moet worden, hoeft dankzij de uitvinding slechts één persoon op een motorfiets naar de betreffende locatie te rijden met de Motorfiets-transport-combinatie achterop. De motor kan gemakkelijk op de vrachtwagen worden gereden met behulp van de uitgeklapte oprijbaan. Daarna kan de reis voortgezet worden met de vrachtwagen (en de motor achterop).

Normaal gesproken zijn er voor het ophalen van een vrachtwagen twee mensen en een volgauto nodig. Zodat één persoon de vrachtwagen kan besturen en de ander de volgauto terug kan brengen.

De Motorfiets-transport-combinatie kan bij verschillende vrachtautotypes toegepast worden.

Getest in praktijk
Wim Lunenburg is op het idee gekomen tijdens zijn werkzaamheden als vrachtwagenchauffeur bij een grote vrachtwagendealer. Hij heeft zijn uitvinding in de praktijk diverse keren getest en de resultaten zijn positief. Mail voor meer informatie wimlunenburg@home.nl of of bel 06-30539021.

bron: Moto 73
Suzuki Hayabusa 1999
Triumph Tiger 2009

karz

Dat hele ding neem je op de motor mee ?

is ook handig voor ruig terrein dan :cool:
sometimes the same is different, but mostly it's the same.

Sirkwietjuh

Alleen lullig als je als vrachtwagenchauffeur geen motorrijbewijs hebt  :roll:
Fuck the system !!!