Katja Schuurman rijdt ronderecord op GSX-R750

Gestart door DeWitte, 26 oktober, 2007, 20:10:28

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

DeWitte

Opnames voor "Try before you Die"
Rijdend op een Suzuki GSX-R750 heeft Katja Schuurman afgelopen zomer toptijden genoteerd op het TT circuit van Assen. De TV opnames zullen zondag 28 oktober op Nederland 3 uitgezonden worden.



Enkele jaren gelden introduceerde Suzuki de "2 Seater Experience" een speciaal aangepaste race motor waarbij 2 personen kunnen plaatsnemen. De 2 seater maakt het voor iedereen mogelijk de sensatie van het motorracen te ervaren. De populariteit van deze unieke ervaring bleef niet onopgemerkt. Speciaal voor het programma "Try before you Die" werd Katja Schuurman in het leer gestoken en werd er met hulp van WK Supersport rijder Barry Veneman een aanval gedaan op de bestaande ronderecords.



De ervaringen van Katja en Barry zijn te zien in de aflevering van Zondag 28 oktober, Try before you die wordt uitgezonden op Nederland 3 om 22:10 en duurt tot 23:00 uur. Suzuki rijder Barry Veneman: " het was erg leuk om Katja Schuurman te ontmoeten en vooral ook om te zien dat ze absoluut niet bang is! Wanneer je met de 2-seater rijdt is het altijd een beetje afwachtten wat de duo doet en aan kan, maar Katja leerde zeer snel. Ze was snel gewend aan de snelheid".



Bron: Suzuki/Nimag 



tjsa wie wil die niet een stukkie achterop meenemen :yes6rs:
Treat every problem as your dog would: If you can't eat it, fuck it or piss on it, then walk away

@Nippon

Katja ergens achterop  :shock:


zal wel ff wennen zijn voor haar :mrgreen: