Ik zit momenteel naar ............ te luisteren onder ut MFL doorkruisen

Gestart door Steefke™, 10 november, 2007, 08:32:48

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

DeWitte

Treat every problem as your dog would: If you can't eat it, fuck it or piss on it, then walk away

B-Witch

You may own the bike, but the bike possesses you.

d'r Blieje

 :yes6rs: Hymn of the Highlands door Yorkshire Building Society Band (Brassband)  :yes6rs:
Blieve lache...8)

BMWhub

ik heb net snowy wood van John Mayel ( die band waar Eric Clapton ooit begon ) op staan :mrgreen: :mrgreen:
Verbrand je rubber en niet je ziel

GRTZ Hoebair

Steefke™

Smells like rubber

Suzuki-Babe

or anyone who says that women can't drive: Eat my dust!

Herr Tod

It's a 400 Bandit mate! Designed by a Genius. Built by Craftsmen. Ridden by a Twat! :mrgreen:


Yvil


B-Witch

Het gezoem van de wasemkap, het gepruttel van de aardappels die staan te koken en het gespetter van het vlees dat staat te braden :mrgreen:

En ondertussen zingen de Time Bandits dat ze gespecialiseerd in mij zijn :rofl:
You may own the bike, but the bike possesses you.

Motzippaldy

Proud on the South  

Suzuki-Babe

De regendruppels die tegen het raam aan komen,, klinkt wel gezellig
or anyone who says that women can't drive: Eat my dust!

BMWhub

Toam waits - Eggs and sausage ( en op de achtergrond regen op het vensterraam ) :mrgreen:

Verbrand je rubber en niet je ziel

GRTZ Hoebair

d'r Blieje

Blieve lache...8)

Suzuki-Babe

or anyone who says that women can't drive: Eat my dust!

DeWitte

vanaaf om 21:00uur die Ludolfs @ Discovery channel :rofl: :rofl:

Die Ludolfs



Een gemoedelijker en vriendelijker gezelschap dan Die Ludolfs is niet gemakkelijk te vinden. De vier broers Peter, Günter, Uwe en Manni wonen in een klein dorp in het Westerwald, waar zij de autosloperij van hun ouders en grootouders draaiende houden. Dát is hun leefwereld en ze hebben weinig behoefte om hun grenzen te verleggen. Gelukkig met hun dagelijkse ezigheden, hun familie en af en toe de levering van een adembenemende wagen, leiden ze een rustig, kabbelend bestaan. Als echte familiedieren hechten ze veel waarde aan familieherinneringen. Ze hebben respect voor elkaar en hun omgeving en maken nergens een probleem van. Kortom: Die Ludolfs spelen het voor elkaar om het 'gewoon doen' tot een kunst te verheffen.

Wie zijn de Ludolfs?

Peter Ludolf (1955) is de beheerder van de schrootplaats. Elk stuk schroot op de enorme hoop is door zijn handen gegaan en hij weet ook alles precies te vinden. Omdat hij een beetje teveel weegt, laat hij de zware klussen graag over aan zijn broer Uwe. Naast een bekwaam magazijnbeheerder is Peter ook een vermaard keukenprins en verrast zijn familieleden regelmatig met heerlijke nudelgerechten. Zonder Peter zou het bedrijf letterlijk instorten. Dat hij dagelijks meerdere powernaps neemt, maakt voor de gang van zaken weinig uit. Vanuit zijn relaxstoel beantwoordt hij in zijn slaap de vragen die Günter van klanten krijgt.

Zodra de telefoon gaat, komt Günter (1954) in actie. De één na oudste broer van de familie heeft zo zijn eigen manier om de klant te woord te staan. Alle wensen van de klant speelt hij door aan zijn broer Peter, die naast hem zit, Peters antwoorden geeft hij één op één door aan de klant. Hij leeft op koffie met bergen suiker en een overdaad aan sigaretten. Sinds zijn vrouw hem heeft bedrogen en verlaten, is hij een beetje depressief. Maar zijn drie broers nemen hem onder de hoede en hij geniet van zijn werk op de autosloperij.

Uwe, de oudste broer van de Ludolfs (1951) is een rasrechte Casanova en is het meest van alles geïnteresseerd in vrouwen. Als hij een vrouw ziet, móet hij wel met haar flirten. Dit tot grote irritatie van zijn vrouw, die dit uiteraard niet op prijs stelt. Samen met haar en zijn twee zonen woont hij in zijn eigen huis, waar vandaan hij elke ochtend naar het werk rijdt, na Günter te hebben opgepikt. Uwe heeft de verantwoordelijke taak om de auto's van hun waardevolle onderdelen te ontdoen en de rest te recyclen. Hij doet dit samen met zijn jongste broer Manni.

Manni (1962) is de jongste telg uit het Ludolfgezin. Hij weet werkelijk alles van auto's en hun verzorging. Als hij iets oppoetst, blinkt het als nooit tevoren. Manni's oudere broers maken graag grapjes over zijn jeugdig enthousiasme en jongenshouding. Elke keer als hij boos is, reageert hij zich af op de tuinkabouters, die zijn broers voorstellen.


Vrijdag 7 december om 21:00 uur.
Vollgas unter roter Sonne :rofl:
De Ludolfs organiseren ter ere van hun overleden oma Gertrud, die in Saksen werd geboren én uit heimwee naar het oude Oost-Duitsland een 'Ostalgie'-week. Ook oma Gertrud was autoliefhebber, het Oost-Duitse Trabantje was haar favoriet. In tegenstelling tot Papa Horst, die meer hield van de Wartburg auto's. De 'onenigheid' tussen deze twee familieleden loopt in deze hilarische aflevering uit op een 'Ludolfse' wedloop tussen deze twee automerken:  :shock: :yes6rs: :mrgreen: Trabi vs. Eend.

Treat every problem as your dog would: If you can't eat it, fuck it or piss on it, then walk away