MV Agusta start de Europese Brutale on Tour 2010 in Nederland

Gestart door DeWitte, 07 februari, 2010, 06:57:57

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 2 gasten bekijken dit topic.

DeWitte

MV Agusta start de Europese Brutale on Tour 2010 in Nederland. De eerste locatie waar de Brutale on Tour zal neerstrijken is Utrecht op het Jaarbeursterrein ten tijde van de Motorbeurs Utrecht. De Motorbeurs wordt gehouden van donderdag 18 februari tot en met zondag 21 februari. De naar verwachting bijna 100.000 enthousiaste motorrijders en liefhebbers kunnen dan de promotruck van MV Agusta met de nieuwe Brutale 1090RR en 990R aanschouwen. Een select deel van deze bezoekers wordt zelfs in de gelegenheid gesteld één van de 12 nieuwe Brutale 99R of 1090RR demo's aan de tand te voelen. Maar het draait niet alleen om de Brutale, ook de nieuwe MV Agusta F4 zal zijn eerste opwachting maken in Nederland deze dagen.



De promotruck van de Brutale on Tour zal direct bij de ingang Oost van de Jaarbeurs (Jaarbeursplein) staan opgesteld met de Brutale 990R en 1090RR demo's. In totaal zullen er minimaal 12 motoren worden ingezet om zoveel mogelijk proefritten te laten verrijden. De proefritten vinden plaats onder begeleiding en zullen ongeveer 20 minuten in beslag nemen. Bij ingang West worden de bezoekers door middel van grote vloerstickers verwezen worden naar de Brutale on Tour bij ingang Oost.

Geïnteresseerden in deelname kunnen zich inschrijven via het inschrijvingsformulier op de website www.mvagusta.nl of via de erkende MV Agusta dealers. Voorwaarde tot deelname is een minimum leeftijd van 24 en een geldig zwaar motorrijbewijs
Treat every problem as your dog would: If you can't eat it, fuck it or piss on it, then walk away