Belgische motorrijder bijna onthoofd door staaldraad

Gestart door DeWitte, 30 april, 2010, 06:42:45

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 3 gasten bekijken dit topic.

DeWitte

CiteerEen motorrijder raakte zondagochtend in de Waaslandhaven levensgevaarlijk gewond door een staaldraad die over een weg was gespannen. Het parket van Antwerpen voert een onderzoek wegens 'poging tot moord'. De 28-jarige motorrijder uit Zele reed met twee compagnons in een natuurgebied in de Waaslandhaven, op de grens tussen Zwijndrecht en Beveren-Waas.De motards haalden een snelheid van 40 per uur, toen de koprijder ter hoogte van de Kwarigweg in Zwijndrecht tegen een staaldraad reed. Hij raakte de staaldraad eerst met zijn schouder en vervolgens schoot de staaldraad door naar zijn hoofd. De motorrijder werd net niet onthoofd, maar liep enkele levensbedreigende snijwonden op.
Het is al de derde keer in twee maanden tijd dat motorrijders in het gebied een staaldraad tegenkomen. De staaldraad is telkens op 1,5 meter hoogte over de weg gespannen, op keelhoogte van motorrijders. Het parket van Antwerpen vorderde een onderzoeksrechter wegens poging tot moord lastens onbekenden. Het gerechtelijk onderzoek is volop aan de gang.

Bron: Nieuwsblad.be

dit verzin je toch niet, je zou die gasten toch met een bot mes willen castreren?

Treat every problem as your dog would: If you can't eat it, fuck it or piss on it, then walk away

Gerard

Echt ziek zoiets. Zeker weer zo'n overactieve milieu-activist. In de strafmaat van de castratie kan ik me wel vinden :mrgreen:

Steefke™

 :twisted: Mss moesten we daar maar eens een paar weekjes gaan posten. :twisted: Kunnen die eikel met zijn eigen staaldraad ophangen. :yes6rs:
Smells like rubber

Joepie1958

Misschien is het een contradictie, maar dat is echt een achterlijke Belg :twisted:
Motorrijden? Je moet maar gek zijn
Lid van de B.T.A.

karz

sometimes the same is different, but mostly it's the same.